De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Nijmegen

Heeft u last van een ware wespenplaag en durft u niet meer in de tuin te zitten? Of wordt u ’s ochtends wakker en zit u onder de muggenbulten? Een enkele wesp, bij, hommel of mug is nog wel te overzien. Als het er meer zijn, wordt het al snel vervelend. Ervaart u overlast en lukt het u niet om van deze insecten af te komen? Schakel dan ons bedrijf in. Wij zorgen er in Nijmegen voor dat u weer van een ongediertevrije omgeving kunt genieten.

Weg met de wespenplaag

Een mooie zomerdag kan behoorlijk verpest worden door wespen in de buurt. Soms zijn het er wel erg veel. Vermoedt u dat er een wespennest in uw tuin of schuur zit? Ga dan niet zomaar op onderzoek uit! Wespen zullen hun nest om alles verdedigen. Ze kunnen dan ook erg agressief reageren, waardoor u door meerdere van deze beestjes tegelijk gestoken wordt. Laat het bestrijden van een wespenplaag daarom over aan een professional. Wij verwijderen wespen en nesten in Nijmegen en doen dit zo mogelijk op een milieuvriendelijke manier.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.