De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Nijmegen?

Heeft u last van muizen en ratten in Nijmegen? Of kunt u ’s nachts niet slapen door de geluiden die muizen in huis veroorzaken? De meeste mensen zijn deze knaagdieren liever kwijt en rijk. Dat is begrijpelijk, want ze kunnen behoorlijk wat problemen veroorzaken. Wij kunnen u helpen bij het bestrijden van deze knaagdieren. U kunt ons bereiken op het nummer 0800 255 3733 en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs. Dus blijf niet langer zitten met overlast van ratten en muizen, want voor u het weet ontstaat er een hele plaag!

Overlast door ratten en muizen

De rat en muis hebben veel met elkaar gemeen. Het zijn beide nachtdieren en ze kunnen goed klimmen. Ook kunnen beide dieren meerdere malen per jaar werpen, met vele jongen per nest. Als u niet snel ingrijpt, is er dus snel sprake van een ratten- of muizenplaag! Ze knagen graag aan uw spullen en kunnen ziektes overbrengen. Ziet u ratten of muizen in huis? Kom dan snel in actie en voorkom erger!

Snelle oplossing

Heeft u te maken met ongedierte in uw omgeving? Wilt u advies hoe van deze beestjes af kunt komen, of zoekt u een professional die dat voor u doet? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij hebben veel ervaring in ratten- en muizenbestrijding en beschikken over de beste middelen. Zo zijn wij in het bezit van een Mauki, een modern apparaat dat we onder meer bij woelmuizen inzetten. We komen graag bij u langs in Nijmegen om de problemen te verhelpen! U kunt ons bereiken via het nummer 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.