De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Nijmegen?

Bij ongedierte is het een van de eerste diersoorten waar mensen aan denken: vliegen. Ze komen dan ook bijzonder vaak voor en zijn er in alle soorten en maten. En of ze nu rondom je container, hoofd of voedsel zoemen: ze zorgen voor veel irritatie. Enkele vliegen in huis zijn eenvoudig te verhelpen, maar worden het er snel meer? Grote hoeveelheden van deze insecten geven veel overlast en kunnen bovendien gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Overweeg dan om een specialist in te schakelen. Ook voor overlast van muggen kunt u altijd bij onze specialisten aankloppen. Voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes kunt u in de regio Nijmegen op ons rekenen.

Een oplossing voor rioolvliegjes

Een vliegensoort die u veel overlast kan bezorgen, is de rioolvlieg. Dit beestje wordt ook wel motmug genoemd, en is met name in riolen te vinden. Vooral bij lekkage voelen ze zich erg op hun gemak. Het troebele, stilstaande water is de ideale plek om zich snel voort te planten en larven tot vliegen uit te laten groeien. Ziet u deze vliegjes in uw huis? De kans is dan groot dat u met rioollekkage te maken heeft! Ook gootstenen, dakgoten en kruipruimtes zijn plekken waar motmuggen zich graag bevinden.

Lukt het u niet om de plek te vinden waar de rioolvliegjes zich bevinden? Wilt u hier deskundig advies over, of bent u op zoek naar een specialist die het hele probleem voor u oplost? Neem dan contact op met onze vakmannen. Wij nemen met plezier de overlast van rioolvliegjes weg.

Muggen verwijderen

De een heeft er meer last van dan de ander: muggen. Vaak zijn het niet eens de bulten, maar vooral de zoemende geluiden van deze beestjes die voor overlast zorgen. Een muggenplaag ontstaat vaak bij een plekje met stilstaand water. Denk aan een regenton, bloempot of dakgoot. Daar kan het vrouwtje haar eieren kwijt. Als er sprake is van warm weer, groeien deze eitjes snel tot muggen uit. Het verwijderen van locaties met stilstaand water is daarom van groot belang om verdere uitbreiding te voorkomen. Wilt u hulp bij het verhelpen van de overlast? Wij komen graag bij u in Nijmegen langs om de muggen te verwijderen! Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u altijd op ons rekenen.