De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Nijmegen?

Heeft u last van een allergische reactie als u in de keuken bent? Stinkt het er? Of ziet u beestjes op een voedselrestje afstormen? De kans is dan groot dat u met kakkerlakken te maken heeft. Dit ongedierte houdt van voedsel en viezigheid en brengt daarom graag tijd door in uw keuken. Kakkerlakken verspreiden zich snel, dus onderneem vlug actie om van ze af te komen! Ons bedrijf  is u daarbij in Nijmegen graag van dienst.

Kakkerlakken zelf bestrijden?

Ontdekt u kakkerlakken in huis? Veel mensen reageren daarop door gif aan te schaffen en te gebruiken. Maar vaak hebben deze middelen geen effect. Deze insecten zijn namelijk resistent voor veel niet-professionele bestrijdingsmiddelen. Bovendien is het lastig om alle plekken te bereiken waar de kakkerlakken zich bevinden. Daardoor vinden ze altijd wel een manier om zich voort te planten en verder te verspreiden.

Weg met kakkerlakken in Nijmegen!

Als u een specialist inschakelt, kunt u ervan op aan dat de overlast wordt opgelost. Met onze professionele bestrijdingsmiddelen en apparatuur kunnen wij elke kakkerlak verwijderen. Neem daarom contact met ons op. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u in Nijmegen langs en bestrijden de kakkerlakken.