De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen in Nijmegen?

Wordt u ’s ochtends wakker met rode, jeukende vlekjes op uw huid? Ontdekt u kleine bloedplekken in uw bed? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met bedwantsen. Deze kleine beestjes – ze worden gemiddeld 5 tot 6 millimeter groot – verblijven namelijk het liefst in de buurt van uw slaapplaats.

Bedwantsen willen bloed

Bedwantsen zijn lichtschuw en worden aangetrokken door lichaamswarmte en CO2 in uitgeademde lucht. Die vindt dit insect bij mensen die in bed liggen. Als de bedwants voldoende bloed heeft bemachtigd, gaat hij weer terug naar zijn schuilplaats. Doordat die vaak lastig te vinden is, maakt dat de bestrijding van dit ongedierte lastig.

Bestrijding van bedwantsen

Bedwantsen bevinden zich meestal in de slaapkamer, maar kunnen zich snel verspreiden. Vooral als u de plaag op wilt verhelpen en bijvoorbeeld uw beddengoed gaat wassen, kunnen deze diertjes ongemerkt meeliften. Daardoor wordt het probleem alleen maar groter! Wees dus erg voorzichtig bij het oplossen van een bedwantsenprobleem.

Heeft u te maken met overlast door bedwantsen en wilt u hulp bij de bestrijding? Neem dan contact op met uw ongediertebestrijder. Wij komen zo snel mogelijk bij u in Nijmegen langs en zorgen ervoor dat de bedwantsen verdwijnen.